● پس از ناپدید شدن بثورات، همچنان ممکن است به دلیل آسیب عصبی در چشم خود درد داشته باشید. درد در نهایت برای اکثر افراد بهتر میشود.
میگین که زونا در یه ناحیه به وجود میاد در صورتی که اینجوری نیست وشاید در دست پا و صورت به طور هم زمان اتفاق بیفتد.
موسسه خدمات دارویی رضوی با هدف ایجاد بانک مرجع در زمینه اطلاعات دارویی و پزشکی و همچنین ایجاد بستر مناسب جهت مشاوره دارویی و خرید آسان دارو و تحویل در محل (تحت نظارت دکتر داروساز) ایجاد شده است. مشهد, میدان بیمارستان امام رضا , داروخانه مرکزی امام
قیمت شیر الاغ هم نجومی شد: هر کیلو ۵۰۰ هزار تا ۲ میلیون ناقابل!
سلام من ۹ روز پیش یه چیزی مثل گزش مورچه بود روی پهلو ی راستم زد بعد بشتر شد و قرمز شد و خیلی درد میکرد و خارش داشت و الان دانه های ریز داره و خیلی خارش و سوزش داره و الان دستم هم مثل همین تازه اینجوری شده آیا زونا هست؟
شایعترین عارضه جانبی ناشی از بیماری زونا، درد بعد از زونا يا نورالژی پست هرپتیک میباشد. این عارضه به صورت درد مداوم و مزمنی است که حتی بعد از برطرف شدن کامل لکههای پوستی هم در بیمار باقی میماند.
سلام دو هفته میشه مبتلا به زونا شدم درناحیه زانو و کمر به دکتر عفونی مراجعه کردم دارو داد و درد خیلی شدیدی داشتم ولی بعد از دو هفته بهتر شدم ولی الان زانوم خطرات بیماری زونا خالی میکنه و اصلأ تو بلند شدن کمک نمیکنه آیا طبیعی است
بیماری زونا به دلیل فعال شدن مجدد ویروس "واریسلازوستر" است كه در دوران كودكی بیماری آبله مرغان را در فرد سبب شده است.
● بثورات زونا روی پوست سر میتواند باعث ایجاد حساسیت در هنگام شانه زدن موهایتان شود. بدون درمان، زونا روی پوست سر میتواند منجر به ایجاد لکههای طاسی دائمی شود.
و اگر در چند درماتوم همزمان رخ داد از نظر نقص ایمنی باید بررسی صورت گیرد
در غزه جایی برای بیمار شدن نیست. یک روزنامهنگار مستقل فلسطینی که برای بیبیسی کار میکند، از یک دختر جوان در بیمارستان گزارش داد که نیمه هوشیار روی تخت دراز کشیده بود.
بیماری زونا اغلب افراد مسن را درگیر میکند. نیمی از افرادی که به زونا مبتلا میشوند ۶۰ سال یا بیشتر، سن دارند. با توجه به اینکه افراد مسن دستگاه ایمنی ضعیفتری دارند، خطر بروز عفونت زونا در این افراد بیشتر است.
آنها همچنین در برابر ذات الریه و التهاب مغز آسیب پذیرترند، بنابراین مهم است که برای درمان زودتر به پزشک مراجعه کنند.
داروهای والاسیکلوویر و فامسیکلوویر هم در درمان این عارضه مؤثر هستند. هنوز ثابت نشده است که داروهای استروئیدی سیستمیک در درمان علائم زونا تأثیری داشته باشند.